Mitä on MAX?

M.A.X.® tulee sanoista

 

MUSCLE = LIHAS

M.A.X.® on intensiivinen koko kehon harjoitusohjelma painottuen kehon muokkaukseen. Viimeisimpien tutkimustulosten mukaan rasvanpoltto tehostuu treenattaessa voimaa ja kestävyyttä.

 

ACTIVITY = AKTIIVISUUS

Liikevalikoima ja -yhdistelmät takaavat, että kestävyys, voima ja koordinaatio paranevat tällä super-tehokkaalla harjoitusohjelmalla

 

EXCELLENCE = ERINOMAISUUS

Tunnustettu star-laatu + liikuntatieteen tuntemus = M.A.X.R

 

 

M.A.X.® ryhmäliikuntakonsepti

M.A.XR on 30 minuutin ryhmäliikuntatunti, jossa treenataan tietyllä harjoitusrakenteella kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. M.A.X muodostuu harjoitusosuuksista ja yhden harjoitusosuuden sisällä on kolme erilaista sarjaa (cardio, legs ja core). Jokaista sarjaa toistetaan 45 sekunnin ajan ja sarjojen välissä on 15 sekunnin tauot. Yksi harjoitusosuus tehdään kaksi kertaa, jonka jälkeen siirrytään uuteen osioon. Kestävyysosio (cardio)suoritetaan steppilautaa käyttäen tai ilman. Voimaosiossa (legs) keskitytään jalkoihin ja pakaralihaksiin (erilaisia kyykkyjä ja askelkyykkyjä) ja core-osiossa keskitytään ylä- ja keskivartalon lihaksiin. Koordinaatiokykyä tarvitaan kaikissa liikkeissä, samoin tasapainoharjoitteet on sisällytetty kokonaisuuteen.

 

 

M.A.X.® on ryhmäliikuntakonsepti, jossa on valmiiksi tehty ohjelma ja räätälöity musiikki ja uusi ohjelma päivittyy joka kolmas kuukausi.

 

MAX® omistaa Star Education AG, Switzerland. www.star-education.ch 

 

Cyrill Lüthi on M.A.X.® perustaja. Tämä harjoitusohjelma tehtiin vastamaan markkinoiden kysyntää (ryhmäliikuntojen tarjoajat ja ohjaajat) joulukuussa 2012. Vuodesta 2013 lähtien M.A.X.R on menestynyt hyvin kuntoilu- ja liikunta-alalla.

M.A.X. on Star Education AG, Switzerland’in rekisteröity tavaramerkki.

 

Mitkä on  M.A.X.® hyödyt:

 

·        Intensiivinen koko kehon harjoitusohjelma 30 minuutissa hyödyntäen step-lautaa

 

·        hyvä musiikki motivoi treenaamaan

 

·        haastaa henkisen ja fyysisen suorituskyvyn

 

·        vahvistaa ja kiinteyttää jalkoja, pakaroita ja ylä- ja keskivartaloa

 

·        parantaa tasapainoaistia ja koordinaatiokykyä

 

·        tehostaa rasva-aineenvaihduntaa

 

·        lisää kestävyyttä

 

Markkinointi

Saleille ja ohjaajille

MAX® tarjoaa kiinnostavan ja nykyaikaisen ryhmäliikuntamuodon, jonka edut puhuvat puolestaan

 

 • vastaa ajan henkeä – lyhyt ja intensiivinen

 • helppous ja intensiivisyys takaavat harjoittelun, joka kiinnostaa myös miehiä

 • sopii hyvin päivä- ja iltatunneille yhdistettynä intensiiviseen vatsalihasharjoitteluun ym.

 • tunnin yksinkertaisen ja helpon rakenteen ansiosta vaatii ohjaajalta vain vähän valmisteluaikaa

 • räätälöity M.A.X -musiikki (2 CD:tä/ladattavaa tiedostoa vuodessa)

 • 4 x vuodessa uusi päivitetty ohjelma StarOnlinen kautta

 • tuntisuunnitelmat takaavat laadun ja yhtenäisen sisällön

 • ei lisenssimaksuja saleille tai ohjaajille

 • edulliset päivitykset ohjaajille (4 päivitystä vuodessa n. 30  /kpl)

 • saatavana markkinointimateriaalia kuten asiakasesitteitä, julisteita ja video-teasereita painotuotteina ja tiedostoina

 • jo olemassa olevien välineiden hyödyntäminen - steppilaudat

 

Tavaramerkki

Tavaramerkki takaa MAX-tarjonnan laadun ja jatkuvuuden. Kaikki tämän konseptin tuottajat/tarjoajat ja ohjaajat hyötyvät vahvasta MAX® -brändistä.

MAX® on Star Education AG, Switzerland rekisteröimä ja omistama tavaramerkki

Kaikki oikeudet ko. tavaramerkkiin on Star Education AG, Switzerland:lla

Vain koulutuksen kautta pätevöityneet ohjaajat saavat opettaa MAXR tunteja (30 min tunnit). Koulutuksesta vastaa Star Education AG, Switzerland.

MAXR tunneilla opetus tapahtuu ainoastaan ko. konseptin ja ohjeiden mukaisesti, MAX-musiikkia ja harjoitusohjelmaa käyttäen, joka opetetaan koulutuspäivän aikana ja jatkossa 4 kertaa vuodessa julkaistavien päivitysten avulla. Jokaisen MAX-ohjaajan on suoritettava koulutus hyväksyttävästi ja hankittava starOnline:n  kautta 4 kertaa vuodessa julkaistavat päivitykset, joita ei saa antaa edelleen kolmannelle osapuolelle.

MAX® ohjaajat / tuottajat/ tarjoajat saavat tarjota MAX® ohjelmaa vain kuluttaja-asiakkaille nimellä MAX®. Uusien ohjaajien kouluttaminen ei ole sallittua.

MAX® perus- ja jatkokoulutuksia ja workshoppeja saavat järjestää vain star-koulutustiimin jäsenet ja lisensioidut star-kouluttajat. MAX® esittely kongresseissa, workshopeissa tai muissa tapahtumissa vaatii kirjallisen luvan Star Education AG:lta.

Kaikista toimista tavaramerkin MAX® rekisteröintiä tai sen tukiryhmiä vastaan on ehdottomasti pidättäydyttävä. Tämä koskee mm MAX® päivitysten väärinkäyttöä tai MAX-musiikin luvatonta kopiointia jne

Kustakin tavaramerkkirikkomuksesta veloitetaan rikkojalta CHF 1000,00.